// Enlaces rede sociales en nueva ventana// //Logo cabecera fijo//

Condicions de venda i devolucions

Política comercial

Kakimate ofereix els productes en venda a kakimate, exclusivament, a usuaris majors de 18 anys i facultats de la capacitat jurídica suficient per vincular-se a les presents Condicions d’Ús. Igualment, l’usuari accepta de forma expressa i sense excepcions que l’accés i l’ús del lloc web, dels seus serveis i continguts es realitza sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

Kakimate no garanteix, el contingut ofert per terceres persones, ni la veracitat, la fiabilitat, la precisió, l’oportunitat o la conveniència d’aquesta informació per a l’ús que en facin els usuaris o qualsevol altra persona. Els drets de propietat intel·lectual sobre el present lloc web són titularitat de Kakimate. L’exercici exclusiu de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació pertanyen a aquesta empresa.

Tipus d’Usuaris i Forma de realitzar una Comanda

Al web de Kakimate trobareu la informació sobre els productes que s’ofereixen i sobre la possibilitat de comprar-los. Per tal de poder tramitar correctament les comandes, l’usuari haurà de proporcionar les dades que a aquest efecte se li sol·licitin i haurà adherir-se a les presents Condicions d’Ús en la versió publicada en el moment d’accedir al lloc web.

Kakimate garanteix l’adopció de les mesures necessàries per al tractament de les dades de caràcter personal tal com es detalla a l’avís legal.

La navegació pel lloc web no requereix la condició d’usuari, però el visitant si ha de complir les condicions d’ús de la pàgina web que aquí s’especifiquen. L’accés al lloc web està condicionat a la lectura prèvia i acceptació per part de qualsevol usuari dels termes, condicions i polítiques contingudes en la secció Avisos legals d’aquesta web.

Tal com s’ha indicat, abans de procedir a la compra dels productes mitjançant la transmissió del formulari de comanda, se sol·licitarà a l’usuari que llegeixi atentament i accepti expressament aquestes condicions d’ús. Recomanem a tots els usuaris que imprimeixin i guardin una còpia.

Per realitzar la comanda a Kakimate, has de seguir els passos indicats en el procés de compra, emplenant les dades sol·licitades, confirmant la compra dels productes afegits a la secció “Comanda” i realitzant el pagament de la comanda. En confirmar la compra dels productes afegits al “Comanda”, disposaràs de tota la informació relativa a la comanda en tramitació (inclòs el cost associat al transport de la comanda fins a la direcció indicada) i de totes les dades contractuals corresponents. Un cop formalitzada la comanda, rebràs per correu electrònic una confirmació que la comanda ha estat realitzat, detallant els productes adquirits i els seus preus, les despeses d’enviament, la forma de pagament, la direcció d’enviament i les altres dades contractuals de la transacció.

Kakimate podrà abstenir-se de tramitar les comandes remesos per usuaris que no presentin suficients garanties de solvència, que resultin ser incompletes o incorrectes, aquells la confirmació de pagament no es rebi en el termini de 48 hores, i també en cas que els productes seleccionats no estiguin disponibles. En aquests supòsits, informarem a l’usuari per correu electrònic.

Productes i preus

A Kakimate estan a la venda únicament productes de la marca Kakimate. Kakimate es reserva el dret a decidir, els productes que s’ofereixin a través de kakimate i podrà, en qualsevol moment, afegir o eliminar productes de la botiga kakimate.

Els preus dels productes a la venda a Kakimate apareixen sempre en euros amb l’IVA (21%) corresponent. A aquests preus se sumaran les despeses d’enviament pertinents. Les tarifes d’enviament es comuniquen en formalitzar la comanda, i hauran de ser acceptades en confirmar la compra. Els preus dels productes poden estar subjectes a actualitzacions. Els preus que kakimate aplicarà a cada comanda seran els vigents en el moment en què el confirmis la compra. Kakimate recomana assegurar-se quin és el preu de venda final abans de confirmar la comanda.

Forma de pagament

Disposem dels següents mètodes de pagament: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD. Kakimate es compromet a utilitzar els mètodes més eficaços i segurs de la tecnologia actual per transmetre les dades i els pagaments de cada transacció. El pagament es fa a través de passare·la de pagament del Banc.

En un termini màxim d’entre 48 hores des de la recepció de la confirmació de pagament, Kakimate t’enviarà un correu electrònic amb la confirmació de la compra, incloent el número de comanda. Aquesta confirmació no té validesa com a factura, només com a comprovant de compra. Si necessites una factura de la teva compra, no dubtis en dir-nos mitjançant un correu electrònic a eshop@kakimate.com, incloent totes les dades necessàries.

Enviament i entrega dels productes

ENVIAMENTS A ESPANYA I PORTUGAL (Excloent Balears, Canàries)

 • Es podran seleccionar diferents terminis i cost de transport en el moment de finalitzar la compra. 
 • Enviaments gratuïts a partir de 80€.

ENVIAMENTS ILLES BALEARS

 • Cost fix per enviaments de 3 a 5 dies de 7,50€
 • Enviaments gratuïts  a partir de 150€

ENVIAMENTS ILLES CANARIES

 • Cost fix per enviaments de 3 a 5 dies de 30,00€

ENVIAMENTS A CEURE I MELILLA

 • Entrega en 3 – 5 dies amn un cost d’enviament de 36,50€

ENVIAMENTS A LA RESTA D’EUROPA

 • Cost fix per enviaments de 5 a 7 dies de 12€
 • Enviaments gratuïts  a partir de 150€

PER LA RESTA DEL MÓN

 • Cost fix per enviaments de 5 a 7 dies de 30€

Terminis de lliurament

Les comandes es preparen tots els dies laborables en els següents horaris:

 • De dilluns a divendres de 9: 00h a 14: 00h
 • Les comandes realitzades fora d’aquest horari es prepararan en el següent dia laborable.

Els enviaments es realitzen per correu urgent. Els terminis són:

 • Espanya – entre 48 i 72 hores laborables
 • Resta del món entre 4 i 7 dies laborables

Kakimate es compromet a lliurar-els productes en perfecte estat a la direcció que indiquis en el formulari de comanda, dins de l’horari laboral habitual.

Kakimate no serà responsable pels errors causats en el lliurament quan l’adreça d’enviament introduïda al formulari de comanda no s’ajusti a la realitat o hagi estat omesa.

El termini màxim fixat per als lliuraments és de trenta (30) dies, establert per defecte en la Llei. No obstant això, el termini habitual de lliurament és de 2-7 dies laborables, des de la data de la comanda.

Aquests terminis són mitjans i, per tant una estimació. En cas de retards en el lliurament, Kakimate t’informarà quan tingui coneixement.

Cada lliurament es considera efectuat a partir del moment en el qual l’empresa de transports posa el producte a disposició de l’usuari, que es materialitza a través del sistema de control utilitzat per la companyia de transports.


En el cas de retards en el lliurament de les comandes imputables a Kakimate, podràs anul·lar la teva comanda d’acord amb el procediment descrit a l’apartat “Devolucions”, com si d’una comanda defectuós es tractés, sense assumir els costos d’enviament ni de devolució.

No es consideraran retards en el lliurament aquells casos en què la comanda hagi estat posat a la teva disposició per part de la companyia de transport dins el termini acordat i no hagi pogut ser lliurat per causes imputables.


Si en el moment del lliurament et trobes absent, el transportista deixarà un comprovant indicant com procedir per concertar una nova entrega.
Si passats 7 dies hàbils des de la sortida a repartiment de la comanda no s’hagués concertat l’entrega, hauràs posar-se en contacte amb nosaltres. En cas que no ho facis, passats 10 dies hàbils des de la sortida a repartiment de la comanda, aquest serà retornat a Kakimate i hauràs de fer-se càrrec de les despeses d’enviament i de retorn a origen de la mercaderia, així com de les possibles despeses de gestió associats.


Si no s’ha pogut realitzar el lliurament per pèrdua del paquet, el nostre transportista iniciarà una investigació. En aquests supòsits, ens posarem en contacte amb tu per decidir si cancel·leu la comanda i et abonem l’import (cost dels productes i despeses d’enviament), o si tornem a enviar una nova comanda, sense cost addicional.

En el moment del lliurament, s’aconsella que comprovis el bon estat del paquet davant l’empresa de transports que, per compte de Kakimate, realitza el lliurament del producte, indicant a l’albarà de lliurament qualsevol anomalia que poguessis detectar en l’embalatge.


Si posteriorment, detectes qualsevol incidència com cop, ruptura o qualsevol desperfecte causats en aquest per l’enviament, et demanem que ens els comuniquis per correu electrònic a eshop@kakimate.com en el menor termini de temps possible (màxim 5 dies laborables), per poder tramitar la devolució.

Garantia

Els Usuaris es beneficien de la garantia que ofereix Kakimate, d’acord amb la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del comerç minorista.

Els defectes o desperfectes deguts a una incorrecta utilització o manipulació dels articles o els desgastos produïts per un ús normal dels mateixos no s’inclouen en aquesta garantia, així com tampoc, els desperfectes, o per l’incorrecte ús de les instruccions de rentat, que vénen en cada peça.

Devolucions i canvis de productes

El nostre objectiu és la teva total satisfacció !!!


Si vols fer un canvi o devolució d’un article adquirit a la botiga online, hauràs sol·licitar-la a través d’un correu electrònic a eshop@kakimate.com en un termini màxim de 15 dies naturals des de la recepció del producte, fent-nos saber el motiu del canvi o devolució en cas que ho creguis necessari per ajudar-nos a seguir millorant.


Els articles han de ser retornats al seu estat original, juntament amb qualsevol accessori relacionat amb els mateixos, no podent ser usats, rentats o danyats. Han de mantenir els seus etiquetes originals, el seu embalatge original complet i adjuntar la factura o una còpia de la mateixa en cas de tornar part de la comanda. El producte ha de ser enviat a la següent adreça: Ivet Torrent, Carrer La Riera 90-100 Esc 1 Baixos 1ª, 08393, Caldes d’Estrac, Barcelona. Telf: 673 59 73 88


IMPORTANT: En cas de devolució del producte es descomptaran les despeses d’enviament a l’hora de realitzar la devolució de l’import de la compra. Fins que rebem l’article al nostre magatzem està sota la teva responsabilitat. Et recomanem que enviïs l’article per missatger o correu certificat i que conservis el comprovant d’enviament. El cost d’aquest enviament és a càrrec teu.

Disposes d’un termini de 15 dies naturals, per tornar la comanda, a comptar de la data de lliurament del mateix d’acord amb l’article 44 de la Llei 7/1996 d’Ordenació del Comerç Minorista. Hauràs remetre el producte en perfectes condicions i en el seu embalatge original, incloent tot el que amb ell s’hagués remès i les seves etiquetes en perfecte estat, a l’adreça d’Ivet Torrent, Carrer La Riera 90-100 Esc 1 Baixos 1ª, 08393, Caldes d’Estrac, Barcelona. Telf: 673 59 73 88


Et tornarem les quantitats rebudes mitjançant abonament, sense cap retenció i en un termini no superior a trenta dies. No obstant això, el que disposa anteriorment, queda exclòs el dret de desistiment i / o resolució en aquells casos en què, per la pròpia naturalesa dels articles objecte d’adquisició, sigui impossible portar aquesta a terme.


És possible realitzar canvis de un producte per un altre, només hi ha d’haver el producte desitjat.
Les despeses de retorn de la devolució són del teu càrrec, excepte en el cas de productes defectuosos o incorrectes.
Acceptem la teva devolució sempre que els productes a retornar estiguin en el mateix estat en què es va lliurar, el tiquet de compra i haurà de conservar el seu etiquetatge i embalatge original.
T’enviarem un correu electrònic confirmant l’acceptació de la devolució, i procedirà a l’abonament de l’import dels productes retornats, menys el cost de retorn dels mateixos. Les despeses d’enviament de la comanda únicament es reemborsaran en el cas de productes defectuosos o incorrectes.

Atenció al client

Per qualsevol dubte, incidència o reclamació, poots posar-se en contacte amb el Servei d’Atenció al Client de Kakimate, accedint a l’apartat “Contacte”, per telèfon al número +34.673 59 73 88 o por e-mail a eshop@kakimate.com

Legislació aplicable i resolució de conflictes

Les presents Condicions d’Ús es regeixen per la legislació espanyola, segons el que disposa la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de contractació, en el Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, que aprova la Llei General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, com al Reial Decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d’Ordenació del Comerç Minorista i la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.
Per resoldre qualsevol controvèrsia o conflicte que es derivi de les presents condicions d’ús, ens sotmetem als criteris de determinació competencial establerts en la legislació aplicable sobre consumidors i usuaris

0