// Enlaces rede sociales en nueva ventana// //Logo cabecera fijo//

Matèria: fibres ecològiques en les nostres robes

Treballem amb fibres ecològiques, sostenibles i un consum responsable i racional. Cada vegada que fem servir fibres ecològiques beneficiem a l’ecosistema, a la nostra salut i la societat. A les nostres col·leccions pots trobar:

Cotó orgànic i / o reciclat

 Aquest cotó (no modificat genèticament) creix de forma natural sense pesticides o fertilitzants artificials, i és processat sense usar químics tòxics, la qual cosa vol dir que té menys impacte ecològic negatiu al planeta, a la salut dels treballadors i a més preserva la terra per usos futurs. Es calcula que el cotó convencional usa, en el seu cultiu, el 20% de pesticides i insecticides utilitzats en el món i és blanquejat amb compostos nocius abans de ser tintat amb productes altament contaminants; tots ells romanen en els teixits que després vestim. Notaràs la diferència …

Lli orgànic

El lli és una planta molt important en la indústria tèxtil. Cultivat i filat des de l’Antic Egipte. El teixit de lli es considera com un teixit bastant luxós, a més de còmode i elegant, És un teixit noble, molt versàtil, durador, i ideal per a les èpoques o zones caloroses.

També posseeix propietats que faciliten el seu ús: és anti bacterià i fungicida i resistent a la radiació UVA. Té així mateix propietats aïllants: assegura la frescor a l’estiu i la comoditat a l’hivern. A més es tracta d’un teixit ecològic per la seva pròpia naturalesa. Un altre aspecte important és que el teixit de lli és bastant resistent, per això les peces confeccionades amb aquest teixit tenen una resistència excel·lent i si es cuiden bé, duren molt de temps. El lli també s’asseca molt ràpid i és termoregulable, el que significa que s’adapta bé al clima.

Cànyam

Juntament amb l’ortiga és la fibra més ecològica que existeix. Una planta que creix de forma natural només amb l’aigua de la pluja. A causa de la seva gran resistència no és víctima de plagues de manera que no necessita de l’ús de plaguicides ni insecticides, una fibra que no conté químics nocius ni contamina el sòl. Té gran durabilitat per la seva resistència i un gran poder absorbent, s’asseca ràpid, no s’encongeix amb el contacte amb aigua calenta i bloqueja els raigs UVA i UVB en gairebé un 95%, de manera que no es descoloreix amb el sol. És antibacteriana, resistent a la floridura i, igual que el bambú, regula la temperatura, així que és igualment útil per a l’hivern i l’estiu. versatilitat vegetals.

Bambú

El bambú, una fibra ultra-suau amb un delicat acabat setinat, és una planta de creixement espectacularment ràpid, que creix tan sols alimentat per l’aigua de la pluja sense requerir de reg addicional, i d’una gran resistència a plagues i fongs, amb el que no necessita de l’ús de cap insecticida ni pesticida en el seu cultiu. Té característiques antibacterianes i fungicides, de manera que, a més de respectuosa amb la nostra pell, fa que es mantingui més temps sense males olors. És un termo-regulador natural i te una construcció que facilita la transpiració i la sensació de frescor. Tanca els ulls i toca-ho …

0