// Enlaces rede sociales en nueva ventana// //Logo cabecera fijo//

L’origen de Kakimate

De l’amor per les coses belles, neix Kakimate, de la mà de la Meri i la Ivet, dues amigues que buscaven convertir la seva passió per la moda en moda respectuosa, orgànica, ètica i així aportar a la seva creativitat punts extra de valor.

La història va avançant i  la Meri enfoca el seu talent a reproduir obres d’art úniques, belles i sensibles, mentre que la Ivet, després d’una pausa de 9 mesos i molt pensar, va donar el pas i va decidir treure la marca a la llum.

La Ivet sóc jo, la qual emprèn Kakimate, la dissenyadora independent i emergent de Barcelona, ​​a la que li apassiona la seva feina i la que decideix portar una vida plena combinant la seva feina de dissenyadora amb l’ésser mare de dos personetes.

Kakimate i els seus dissenys estan pensats per a nens i nenes d’esperit lliure i ànimes que volen i salten. Dissenyem roba per anar còmodes, roba que marca la llibertat de moviment, amb un estil distintiu, individual, ideal per a la vida quotidiana i una cosa molt important, estampats únics, fets a mà i dissenyats per a cada col·lecció.

Creem productes provocadors, productes de desig.

Els nostres valors 

Bon disseny, materials ecològics, No hi ha productes en massa, petites sèries individuals, l’exclusivitat i la qualitat de la producció local i responsabilitat social, aquests són els nostres principals valors en el nostre funcionament com a marca.

Som bellesa, qualitat, comoditat, simplicitat, conscient, autèntic, espontani, i mediterrani.

Això és el que som. Això és el que vam triar ser. Kakimate

Atemporalitat de les nostres col·leccions de roba

Les col·leccions són totalment atemporals, peces que no desapareixen temporada rere temporada, sinó que segueixen presents com a objectes preciosos perquè puguis adquirir quan sentis que és el moment, i comprar així peces sensibles, amb ànima artesana, viva i versàtil, que es manifesten en dos grans universos. Els Essencials i les Col·leccions Càpsula.

Els Essencials, són peces confortables, senzilles, que perduren en el temps; el concepte de peça bàsica però sempre molt acurada a través del mim dels detalls.

La Col·lecció Càpsula va el costat més creatiu, peces de línies estudiades i patronatges exquisits, teixits suggerents que conviden al tacte, formes atractives que exterioritzen el gust per l’especial i diferent.

Tant els Essencials com les Col·leccions Càpsula, es poden barrejar entre si, i crear múltiples combinacions per tenir looks personals. L’Equilibri entre discreció i expressivitat, entre força i amabilitat, entre contemporaneïtat i atemporalitat. És vestir a l’estil Kakimate.

Sostenibilitat 

Dissenyem, subministrem i fabriquem la nostra roba amb l’objectiu de minimitzar l’impacte sobre el medi ambient.

Ens agrada treballar amb proveïdors locals ja que ens permet estar en contacte directe, a més ens permet reduir la nostra petjada de carboni.

Tots els nostres teixits provenen de experimentades empreses, que han apostat per crear col·leccions de teixits ecològics i que els produeixen sota sistemes de producció totalment respectuosos amb el medi ambient i amb segells de garantia GOTS (Global Organic Textile Standard), actualment el més estricte del mercat .

0